Επικοινωνήστε μαζί μας
Στείλτε μας email

Αγνά και παραδοσιακά προϊόντα

Πωλήσεις χονδρικής. Αποστολή σε όλη Ελλάδα.

Το ταξίδι της Έρριζα άρχισε στον Ταύρο το 2012, εφοδιάζοντας με προϊόντα από τις ρίζες της ιστορίας μας, δεκάδες επιχειρήσεις, καταστήματα, ξενοδοχεία και εστιατόρια. 

Με πολύ αγάπη και μεράκι, ψάχνουμε και βρίσκουμε όσπρια, βότανα, ρύζι, μέλια, μπαχαρικά αλλά και διάφορα αρωματικά φυτά από επιλεγμένους παραγωγούς που φροντίζουν τα προϊόντα τους να είναι αγνά, νόστιμα και υγιεινά. Δοκιμάζουμε αλοιφές και αλίπαστα μέχρι και τις μελιτζανοσαλάτες ώστε να έχουμε τις πιο αυθεντικές και παραδοσιακές γεύσεις.

 Ανακαλύπτουμε τα πιο αγνά προϊόντα απ’όλη την Ελλάδα και τα φέρνουμε κοντά σας. Προϊόντα από δεκάδες μικρούς παραγωγούς που μοιράζονται το ίδιο όραμα με εμάς.

Στην Έρριζα θα βρείτε μόνο επιλεγμένα αγνά προϊόντα που δύσκολα θα τα βρείτε αλλού. Ανακαλύψτε τι πάει να πει αγνό και παραδοσιακό μέσα από τα προϊόντα μας.

Για παραγγελίες χονδρικής στείλτε email ή καλέστε στο 2114038568!

Κατέβασε τον τιμοκατάλογο

*
*
Επικοινωνώντας μαζί μας αποδέχεστε τους όρους χρήσης και ιδιωτικού απορρήτου και συμφωνείτε να λαμβάνετε ενημερωτικά email από εμάς.
* Τα πεδία με αστερίσκο είναι υποχρεωτικά

Τα προϊόντα της Έρριζα

Όσπρια

Όσπρια

Επιλέξτε ανάμεσα από τις εξαιρετικές ποικιλίες οσπρίων που έχουμε διαλέξει ειδικά για σας. Επιλεγμένα από μικρούς παραγωγούς σε όλη την Ελλάδα .

Αρτοποιήματα

Αρτοποιήματα

Συνοδεύστε τον καφέ σας με φρεσκοψημένα κριτσίνια, φρυγανιές αλλά και κουλουράκια χωρίς ζάχαρη. Υπέροχες γεύσεις που θα σας αφήσουν έκπληκτους.

Ρύζι Σερρών

Ρύζι Σερρών

Μαγειρέψτε το καλύτερο ρύζι της Ελλάδας, καλλιεργημένο με φυσικό τρόπο με την εμπειρία πολλών δεκαετιών. Ανακαλύψτε μαζί μας τα αγνά προϊόντα της γης μας.

Βότανα & Αρωματικά Φυτά

Βότανα & Αρωματικά Φυτά

Χρησιμοποιήστε φρέσκα βότανα στη μαγειρική σας ή για τις θεραπευτικές τους ιδιότητες ως αφεψήματα ή και καταπλάσματα. Αρωματικά φυτά για έντονο άρωμα στα φαγητά σας.

Μπαχαρικά

Μπαχαρικά

Δώστε έντονο άρωμα και νοστιμιά στα φαγητά σας με τα εξαιρετικής ποιότητας μπαχαρικά που θα βρείτε σε μας. Απογειώστε τα πιάτα σας με αγνά προϊόντα.

Μέλι

Μέλι

Μεγάλη γκάμα από μέλια, χωρίς καμία θερμική ή χημική επεξεργασία. Τυποποιούνται κατευθείαν από τις κηρήθρες, αφαιρώντας μόνο το κερί που αφήνουν οι μέλισσες.

Αλοιφές

Αλοιφές

Μελιτζανοσαλάτες και όχι μόνο που θα σας ανοίξουν την όρεξη. Από όσπρια και λαχανικά καλλιεργημένα με φυσικό τρόπο. Αλοιφές διαλεγμένες μετά από δικές μας δοκιμές.

Αλίπαστα

Αλίπαστα

Τα ψάρια έχουν παστωθεί με φυσικό αλάτι κι έτσι η γεύση τους είναι ασυναγώνιστη. Γεύση που διατηρείται αναλλοίωτη μέχρι τη στιγμή που θα το δοκιμάσετε κι εσείς.

Παράγωγα μελιού

Παράγωγα μελιού

Γύρη, πρόπολη, φρέσκος βασιλικός πολτός, και κηραλοιφές στων οποίων την παραγωγή, δεν μεσολαβεί κανένα μηχάνημα.